GESCHIEDENIS

Sinds de oprichting plaatste Mattimmo Pools in België al meer dan 1800 zwembaden, naast deze ervaring in het plaatsen van privé-zwembaden zorgt de onderneming ook voor de productie van rolluiken en lamellen in polycarbonaat onder de naam van Mattimmo Cover.
Wenst u graag een bezoek brengen en een echt Mattimmo Pools zwembad van dichtbij zien? Onze ambassadeurs delen met u graag hun ervaring, ze verwelkomen u voor een babbel en tonen fier hun gekozen Mattimmo Pools zwembad.

Onze onderneming is lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals,
opgericht binnen de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw. In geval van conflict verbinden de partijen van deze overeenkomst zich ertoe – vóóraleer gerechtelijke stappen te ondernemen – een erkend bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te proberen te regelen.

De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. De klachten kunnen in dit geval worden ingediend via het formulier  van de Groepering Klachtenformulier zwembadbouwers teu gca rts nl 210816 (2)
(www.zwembad-bouwers.be, Lombardstraat 42, 1000 Brussel). De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkende bemiddelaar

MISSIE

Het hele team staat ter beschikking om uw droom in vervulling te brengen.
Onze vakmensen maken u doorlopend wegwijs en geven u aangepaste tips, om optimaal aan uw noden te beantwoorden.
Onze afdeling Mattimmo Service, blijft in de loop der seizoenen aan uw zijde staan. Vanaf het zomerklaar maken in de lente tot het winterklaar maken aan het einde van het seizoen helpen wij u heel graag met het onderhoud van uw zwembad.

HET TEAM