Tom C.

Tom C.

Tom C. 150 150 Parand_D
Testimonial


Hawaii 9

Klant: Tom C.
Plaats: Everberg

“Na grondige vergelijking tussen 6 producenten/leveranciers, was Mattimmo met voorsprong de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk onthaal, degelijke informatie en aangepaste offerte. Zeer correcte levertermijn en plaatsing op 1 dag, boordstenen en opstart 10 dagen na plaatsing.

Na grondige vergelijking tussen 6 producenten/leveranciers, was Mattimmo met voorsprong de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk onthaal, degelijke informatie en aangepaste offerte. Zeer correcte levertermijn en plaatsing op 1 dag, boordstenen en opstart 10 dagen na plaatsing. Mijn zus heeft samen met ons gekozen voor een Mattimmo zwembad. Bij de graafwerken daar is het team van Mattimmo op een bom uit de oorlog gestoten, gelukkig zonder ontploffing. Na het onschadelijk maken en ophalen door DOVO, konden de werken voortgezet worden. Ook zij zijn heel tevreden over het zwembad en de dienstverlening van Mattimmo. Onze buren hebben ondertussen ook een Mattimmo zwembad geïnstalleerd.”

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.